Fortgens Adviesgroep
Kennemerlaan 162
1972 ES IJmuiden

Tel: 0255-530180
info@fortgensadviesgroep.nl

Dit beloven wij onze klanten

  • Persoonlijke relatie, advies op maat
  • De beste risicodekking tegen de beste voorwaarden
  • Bij schade geen gedoe, maar de maximale financiële compensatie

Meer over ons

 

Wij gaan minimaal tot de max

Onze unieke kracht is onze topsport-mentaliteit, een kwaliteit die diep in ons is geworteld: wij zijn vastberaden, volhardend en toegewijd.

Meer over onze dienstverlening

Onafhankelijk advies

Zorgverzekering vergelijken

Particulier

MKB

Laatste nieuws

Zwanger op reis? Het klinkt gek, maar ben je wel verzekerd?

Reizen naar een gebied met zikavirus of malariamug? Voor de helft van alle reisverzekeringen is ook dan zwangerschap geen geldige reden tot annulering.  Dit toont onderzoek door MoneyView, het onafhankelijke onderzoeks- en benchmarkinstituut voor financiële dienstverleners. Alleen bij zwangerschapscomplicaties vergoeden de verzekeraars vrijwel unaniem de annuleringskosten. Dat deze complicaties juist in een bestemmingsgebied met het zikavirus kunnen optreden, is geen argument om de annuleringsdekking vooraf te verruimen.

MoneyView keek naar de prijzen en de voorwaarden van Nederlandse reisverzekeraars. De beste prijzen voor doorlopende reisverzekeringen rekenen SNS (Doorlopende Reis Europa Plus/Wereld), Univé (Doorlopende Reisverzekering) en Zelf (Doorlopende Reis Europa Plus/Wereld). De beste voorwaarden bij doorlopende reisverzekeringen krijgt u bij ABN AMRO (Doorlopende Reisverzekering), Allianz Global Assistance (Doorlopende Reis Premium) en Europeesche (Doorlopende Reis Optimaal). Ook bij de kortlopende reisverzekeringen scoren Univé (Kortlopende Reisverzekering) en Zelf (Kortlopende Reisverzekering) goed qua prijs. ANWB (Kortlopende Reis Compleet) en Unigarant (Kortlopende Reis Uitgebreid) kennen op dat gebied weer de beste voorwaarden. In geen geval kan het kwaad om de kleine lettertjes bij de annuleringsvoorwaarden te lezen: niet elke reisverzekering is naar verwachting.

Lees meer over reis en verzekering op https://www.adfiz.nl/finfin/vakantie

(bron: finfin)

Ondernemers

Ondernemers zoeken de juiste balans tussen beleid, investeringen en risico's. Wij kennen de uitdagingen en zoeken samen met u de beste dekking tegen de beste voorwaarden.
Meer over advies aan ondernemers

Aangesloten bij

aangesloten