Fortgens Adviesgroep
Kennemerlaan 162
1972 ES IJmuiden

Tel: 0255-530180
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over ons

Fortgens: wij gaan minimaal tot de max
Wij zijn Fortgens, een onafhankelijk, vastberaden en toegewijd financieel adviesbureau. Wij willen méér betekenen voor onze klanten. Door een persoonlijke aanpak, een eerlijk, duidelijk en op maat gesneden advies en onze onbegrensde inzet bij schade of andere lastige kwesties.

Iedere klant kan bij ons rekenen op gelijke aandacht: particulier of zakelijk, vermogend of met een klein budget. Ons bestaansrecht is gebaseerd op onze overtuiging dat iedere klant uniek is en standaardsituaties niet bestaan. Wij leveren maatwerk, toegespitst op de wensen en mogelijkheden van onze klant. Voor hen – en dus ook voor ons – is alleen de beste oplossing goed genoeg.

Fortgens is erkend specialist in hypotheekadvies, financiële planning en pensioenopbouw, vermogensgroei en risicobeheer.

Onze visie
Er bestaan veel standaardmodules die uitgaan van standaardsituaties. Werkelijke, realistische en op maat gesneden berekeningen leiden soms tot tegenvallende offertes. Mensen zijn teleurgesteld.
Wij willen zien dat klanten eerlijk, duidelijk en op maat gesneden advies krijgen, zodat zij precies weten waar zij aan toe zijn.

Er worden steeds meer polissen via internet verkocht. Bij schades of andere problemen zijn klanten grotendeels op zichzelf aangewezen.
In onze ogen is een verzekering niet alleen een papieren risicodekking, maar moet een klant bij schade of problemen direct een beroep kunnen doen op experts die in hun belang optreden.

Wet- en regelgeving, persoonlijke of bedrijfsmatige situaties en wensen en ambities veranderen. Polissen veranderen niet automatisch mee. Mensen worden negatief verrast op kwetsbare momenten, wanneer ze een beroep doen op hun verzekering.
Wij willen dat polissen up-to-date blijven, zodat men verzekerd blijft van de gewenste dekking.

Onze missie: Wij gaan minimaal tot de max
Wij willen onze klanten kennen. Echt kennen. We willen weten wie zij zijn, wat ze doen en wat hen drijft. We willen weten wat hun ambities zijn, hun wensen, hun mogelijkheden en hun beperkingen. Een persoonlijke relatie, gebaseerd op eerlijkheid en wederzijds vertrouwen.

Vanuit deze relatie zullen wij ons optimaal inzetten om de klant te bedienen, nu en in de toekomst. Eerlijk en duidelijk advies, de beste oplossing tegen de beste voorwaarden. Alles op maat gesneden en meegroeiend met onze klant.

En wanneer de klant een beroep moet doen op een verzekering laten we onze kracht spreken. Wij nemen alle zorg uit handen en regelen de maximale financiële compensatie.

Onze unieke kracht
Onze unieke kracht is onze topsportmentaliteit, een kwaliteit die diep in ons is geworteld. Wij zijn vastberaden, volhardend en toegewijd. We tonen daadkracht en zetten door, ook bij tegenslag. Wij gaan nooit voor half werk, maar willen altijd het maximale resultaat behalen voor onze klant.

Onze kernwaarden
Vanzelfsprekend zijn wij betrouwbaar, zorgvuldig, ethisch en bekwaam. Daarin verschillen wij niet van de meeste andere assurantieadviseurs. Wij maken het verschil in onze aanpak en onze mentaliteit:

  • We zijn onafhankelijk en ongebonden. We staan voor optimale keuzevrijheid voor onze klanten en richten ons louter en alleen op hún belangen.
  • We zijn eerlijk en duidelijk. We houden niet van onbegrijpelijk jargon, weggemoffelde kleine lettertjes of complexe offertes. We willen dat onze klanten ons en onze producten begrijpen en weten waar zij aan toe zijn.
  • We zijn eigenzinnig en spontaan. We zeggen waar het op staat. Als wij ergens niet in geloven zullen wij dit ook eerlijk zeggen. Met alle respect.
  • We zijn gericht op samenwerking. Alleen door teamwork, wederzijdse eerlijkheid en vertrouwen kunnen we samen met onze klant de beste resultaten behalen. Een win-win situatie.
  • We zijn oplettend en leergretig. We zijn alert op veranderingen in ons werkveld en de maatschappij. We investeren in onze eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van ons productaanbod.

Fortgens Adviesgroep | Kennemerlaan 162 | 1972 ES IJmuiden
Tel: 0255-530180 |Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.