Fortgens Adviesgroep
Kennemerlaan 162
1972 ES IJmuiden

Tel: 0255-530180
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De nazorg

Bij het zoeken naar de juiste hypotheek worden niet alleen veel gegevens gebruikt. Ook (en misschien wel met name) wordt maximaal rekening gehouden met de omstandigheden, zoals u en wij die verwachten. De leeftijd van de kinderen, uw pensioendatum, de ontwikkeling van uw inkomen en uw vermogen, het zijn allemaal omstandigheden die een rol spelen. Omstandigheden die dus ook kunnen veranderen. Het is dan ook goed om periodiek na te gaan of de gekozen hypotheek nog volledig aansluit. In beginsel is het goed dat iedere drie jaar te doen. Vaker mag natuurlijk ook.

Aanpassen van uw hypotheek
Een hypotheek is geen statisch product. En de meeste banken staan u dan ook toe tal van tussentijdse wijzigingen aan te brengen. Zodat de hypotheek constant goed aan blijft sluiten. Het wisselen van rentecontract, of hypotheekvorm, rentemiddeling, verhogen, verlagen, het zijn allemaal aanpassingen die uitgevoerd kunnen worden zonder van geldgever te wisselen. En dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Toch wisselen van geldgever?
De concurrentie tussen banken is groot. Erg groot. En dat betekent dat ook de renteverschillen periodiek soms ver uiteen kunnen lopen. Het kan daarom soms zelfs verstandig kan zijn tussentijds van geldgever te wisselen. Ook al brengt dat kosten met zich mee.

Als onafhankelijk adviseur beschikken wij over een totaaloverzicht. Wij zijn u graag van dienst.

Fortgens Adviesgroep | Kennemerlaan 162 | 1972 ES IJmuiden
Tel: 0255-530180 |Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.