Fortgens Adviesgroep
Kennemerlaan 162
1972 ES IJmuiden

Tel: 0255-530180
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemersverzekeringen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Als uw inkomen als zelfstandig ondernemer wegvalt door ziekte of een ongeval, dan wilt u natuurlijk wel graag uw vaste lasten kunnen blijven betalen. Om die reden kunt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Dit kan op verschillende manieren. Wij zetten de diverse opties voor u op een rij, zodat u zelf kunt bepalen welke variant het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven
Iedereen maakt weleens fouten. Ook bij het uitoefenen van uw beroep of bedrijf kan dit gebeuren. Als u daardoor aansprakelijk wordt gehouden voor schade aan derden, kan dit een behoorlijk zware financiële last worden. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Inventaris/goederenverzekering
Schade aan uw gebouw is natuurlijk al vervelend genoeg, maar soms kan er ook schade ontstaan aan de inventaris en goederen die in het gebouw aanwezig zijn. Met deze verzekering kunt u dit risico afdichten.

Bedrijfsschadeverzekering
Met de Bedrijfsschadeverzekering verzekert u de brutowinst die u misloopt door bedrijfsstilstand na een onvoorziene materiële schade.

Rechtsbijstandverzekering
Als ondernemer kunt u te maken krijgen met rechtsgeschillen op diverse gebieden. U heeft met veel partijen te maken, zoals de gemeente, leveranciers, afnemers en uw personeel. De kans bestaat dat u met deze partijen in conflict komt. Als u het conflict niet onderling kan oplossen, moet een rechter soms uitspraak doen. De Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven geeft u juridische ondersteuning en bijstand bij incasso.

Fortgens Adviesgroep | Kennemerlaan 162 | 1972 ES IJmuiden
Tel: 0255-530180 |Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.