Fortgens Adviesgroep
Kennemerlaan 162
1972 ES IJmuiden

Tel: 0255-530180
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prive en vrije tijd

Reisverzekering
Optimaal genieten tijdens uw vakantie? Zorgeloos een weekendje weg? Voor een langere periode op reis? Verzekerd zijn voor datgene wat voor u belangrijk is. Sluit dan éénmalig een doorlopende reisverzekering af en al uw vakantiereizen zijn verzekerd.

Met een doorlopende annuleringsverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten die gemaakt worden bij een annulering. Want er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor uw vakantie of dagje weg niet door kan gaan.

Caravanverzekering
Met een Caravanverzekering kunt u met een gerust hart op pad. Of u nu een toercaravan, stacaravan of vouwwagen heeft. De caravanverzekering kent een zeer uitgebreide dekking zodat u altijd goed verzekerd bent.

Pleziervaartuigverzekering
U wilt toch ook zorgeloos genieten van uw boot of vakantie op het water? Dat kan met een watersportverzekering. Deze kunt u bij ons volledig afstemmen op uw wensen. U kunt bij ons ook terecht voor een verzekering voor de boot die u huurt voor uw actieve vakantie op het water. Zo gaat u altijd goed verzekerd het water op!

Kampeerautoverzekering
Als u in een kampeerauto rijdt dan bent u wettelijk verplicht u te verzekeren voor de schade die u met uw kampeerauto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Voor diefstal of schade aan uw eigen kampeerauto kunt u zich aanvullend verzekeren. Dat is de Cascodekking.

Fortgens Adviesgroep | Kennemerlaan 162 | 1972 ES IJmuiden
Tel: 0255-530180 |Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.