Fortgens Adviesgroep
Kennemerlaan 162
1972 ES IJmuiden

Tel: 0255-530180
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkeer en vervoer

Autoverzekering
Zodra u een kenteken op uw naam laat zetten, bent u verplicht u te verzekeren voor schade die u aan anderen met de auto toebrengt. Dat is geregeld in de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (Wam). Het is niet alleen verplicht, maar ook erg belangrijk om u te verzekeren. Want de bedragen bij verkeersschade kunnen behoorlijk oplopen.

Motor/scooterverzekering
Als motorrijder bent u kwetsbaar op de weg. En een WA-verzekering is natuurlijk verplicht. Verzeker u goed: met een motorverzekering. Ook voor accessoires en motor met zijspan.

Bromfietsverzekering
Met deze verzekering verzekert u zich minimaal voor de verplichte Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). De WA dekt in elk geval de schade die u met uw bromfiets aan derden toebrengt. Naast de WA kunt u uw bromfiets verzekeren tegen diefstal of schade door een aanrijding, ook als u daaraan zelf schuldig bent.

Oldtimerverzekering
Uw oldtimer is een kostbaar bezit. Daar ga je zuinig mee om. Verzeker 'm daarom goed. De Oldtimerverzekering is er voor uw klassieke auto, motor of bromfiets. Met de Oldtimerverzekering kiest u voor een verzekering die helemaal is afgestemd op uw bijzondere 'oudje'.

Fortgens Adviesgroep | Kennemerlaan 162 | 1972 ES IJmuiden
Tel: 0255-530180 |Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.