Fortgens Adviesgroep
Kennemerlaan 162
1972 ES IJmuiden

Tel: 0255-530180
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wonen

Woonhuisverzekering
Uw huis is een kostbaar bezit. En schade aan vloeren, keuken of badkamer door brand, water of storm loopt al snel in de papieren. Een Opstalverzekering biedt u een dekking voor uw huis en alle zaken die daarmee zijn verbonden. Ook bijgebouwen zijn meeverzekerd.

Inboedelverzekering
In uw woning bevinden zich kostbare spullen. Met een inboedelverzekering verzekert u alle zaken die niet vast zitten aan uw huis. Niet alleen uw volledige huisraad maar ook uw computerapparatuur, sieraden en contant geld.

Aansprakelijkheidsverzekering
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een bal door de ruit, een glas wijn over het tapijt van de buren. Soms kunnen de kosten enorm oplopen, zeker wanneer er sprake is van lichamelijk letsel bij een ander. Dan wilt u natuurlijk goed verzekerd zijn. Een aansprakelijkheidsverzekering beschermt u tegen deze risico's.

Glasverzekering
Met deze verzekering bent u verzekerd tegen kapotte ruiten die deel uit maken van het verzekerde object, zoals ramen en dakvensters. In verzekeringstermen moet het glas 'bedoeld zijn om licht door te laten'. Het maakt niet uit door welke oorzaak het glas is gebroken.

Rechtsbijstandverzekering
Conflicten zijn soms onvermijdelijk. Het kan daarbij gaan over de aankoop van een huis, het claimen van schade na een aanrijding, onenigheid met uw werkgever of ruzie met de buren. Met een rechtsbijstandverzekering staat u er niet alleen voor.

Fortgens Adviesgroep | Kennemerlaan 162 | 1972 ES IJmuiden
Tel: 0255-530180 |Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.